SKO SKO SKO

shoes

1/2/3

Jeg kom lige i tanke om, at Topshop faktisk laver ret nice sko. Jeg er ikke så vild med tøjet, men kan næsten altid finde nogle sko derinde. Jeg lurede lige på deres hjemmeside og fandt tre ovenstående sko. De første til venstre er på grænsen til at være grimme. Men der er også et eller andet vildt fedt over dem, og så koster de kun – hold nu fast – 7 pund…!? De ligger i min virtuelle shoppingkurv lige nu, så må vi se, hvad der sker med dem. De gule ballerinaer er perfekte til en sommerfest, hvor man ikke have høje hæle på. De leopardplettede er perfekte til en sommerfest, hvor man gerne vil have høje hæle på. Det er faktisk dem, jeg er allermest lun på (skal til en fest, hvor jeg gerne vil se sådan pæn ud her til august) – men ak og ve… De er der ikke i min størrelse!