Hurtig tanke og pæne sko

Åh, jeg synes godt nok, det er svært at sætte mig og skrive om flotte ting, jeg gerne vil eje, når verden er i den tilstand, den nu engang er. Det er som om, det er svært at tage sig selv seriøst, når man skriver om pæne sko, når der er folk derude, der flygter i gummibåde. Derfor har jeg været stille. Men jeg er også kommet frem til, at verden heller ikke bliver et bedre sted, bare fordi jeg stopper med at skrive herinde, om de ting der gør mig glad – og potentielt kan gøre jer glade!

Så her er et par sko, som jeg bestemt tror ville gøre mig umådelig glad. De er fra & Other Stories, koster kun 750 kroner, og er alt hvad jeg har ledt efter. Jeg går altid i sneakers – både til hverdag og fest. Heldigvis arbejder jeg et sted, hvor det er helt acceptabelt, men jeg kan mærke, at jeg bliver doven i det. Jeg gør sjældent noget ud af mig selv længere (i hverdagen). Selvom det er rart at være make up fri og i afslappet tøj, så kan jeg godt savne at føle mig sådan pæn. Derfor har jeg længe tænkt, at jeg skulle have et par “pæne sko”, som kunne få mig til at føle mig mere sammensat. Hermed er disse sat øverst på ønskelisten, og de var allerede blevet købt var det ikke fordi, at jeg skal til Berlin i næste weekend.
0297261001_1_100011 0297261001_1_100020