Hej hej, her er jeg!

Screen Shot 2016-07-04 at 15.56.26
Så gik der alligevel tre måneder. Larmende stilhed. Jeg har simpelthen ikke haft lyst eller behov for at skrive herinde. Nu fik jeg lige lyst til at komme ind og sige hej. Og fortælle lidt om, hvad der er sket siden sidst. Jeg har fået ekstra-ansvar på min praktikplads, hvilket er mega nice og mega hårdt. Det giver et selvtillidsboost uden sidestykke at blive betroet større opgaver som praktikant, og det gør, at jeg føler, at jeg er ved at være i mål med min praktik. Perfekt timing for om lidt over en måned, er jeg færdig med min praktikperiode og så skal jeg tilbage på skolen.
Udover det har jeg haft en dejlig ferie i New York. Jeg rejste dertil selv uden særlig mange forestillinger om, hvordan det hele ville udspille sig. Det viste sig, at blive den bedste tur, jeg kunne tænke mig. Og nårh ja, så går jeg også rundt og er forelsket i min søde kæreste – måske også derfor lysten til blogging har været minimal!

Jeg håber, at jeg snart finder lysten til at blogge igen regelmæssigt. Indtil da må I – hvis der stadig er nogen – ha’ det så fint <3