field day 2015

En af mine store planer inden jeg flyttede til London var at gå til koncerter hele tiden. Fra jeg var 13-16 år, gik jeg jævnligt til koncerter – gerne flere gange om måneden. Men så kom gymnasiet med fester og andre vennegrupper, og så faldt jeg ligesom lidt fra den. Jeg går stadig til koncert i ny og næ, men jeg vil virkelig gerne blive bedre til det. For det er noget helt særligt, at stå der og lytte, føle og se. I det nostalgiske humør jeg befandt mig i i dag, besluttede jeg – lidt impulsivt – at købe billet til weekend festivallen Field Day her i London. Jeg skal kun derhen søndag, men hvilken søndag det bliver.

Jeg skal selvfølgelig se et af mine idoler, Patti Smith, optræde. Hun spiller hele Horses albummet. Dét glæder jeg mig til.

Jeg skal danse i solen til Allah-Las

Jeg skal dovne i solen, mens jeg lytter til en af mine favoritkunstnere her i 2015, Mac Demarco

Jeg ville rigtig gerne se Hookworms – men de spiller samtidig med Patti Smith. Jeg håber, at jeg måske kan fange det sidste af koncerten alligevel.

Bad Breeding er et punk band, som min ven har anbefalet mig. Umiddelbart gør jeg mig ikke så meget i dén genrer, men jeg har planer om at lægge vejen forbi deres koncert alligevel.