En dag i Cambridge

Inden jeg flyttede til London, havde jeg en masse idéer om, at jeg ville ud og opleve mere end den travle storby i England. Spol så lige 5 1/2 måned frem, og jeg havde ingen steder været. Men når man arbejder fuldtid, som jeg har gjort, bliver alting hurtig hverdag, og weekenderne er hellige til at slappe af, drikke kaffe og hænge ud med venner. Men så snakkede jeg med min veninde og kollega, Precious, om at tage et sted hen. Hun foreslog, at vi tog en tur til Cambridge. Så lørdag mødtes vi på King’s Cross og steg på toget mod Cambridge. Turen tog cirka 40 minutter.

IMG_8858
Vi startede ud med, at gå rundt i byen og kigge. Vi planlagde også, at vi skulle have os en lille sejltur. Vejret var skønt, og det er altid hyggeligt, at se byer fra nye vinkler.

IMG_8859

IMG_8860
Når nu vi var i Cambridge, fik jeg lyst til at slå vejen forbi Cambridge Satchel Company, som laver nogler ikoniske tasker. Jeg købte ikke noget, men det var godt nok nogle lækre sager de havde i butikken, der duftede af læder.

IMG_8861
Vi købte os entré til det største college i Cambridge, King’s College. Her ligger en utrolig smuk kirke, som jeg blev helt fortryllet af. Precious’ søster har gået på universitet, så hun kunne fortælle mig en masse historier om stedets traditioner.

Hvis man er i London i et par dage, vil jeg anbefale, at man tager en pause fra byens stress og jag, og tager op til Cambridge. Det er den hyggeligste by, jeg længe har været i, med en masse gamle huse, lækre restauranter og markeder.