Disse dage

fire fra insta
1. Her står jeg så – og smiler for mig selv. Iført & Other Stories fra top til tå i øvrigt. Rent tilfælde. Men det så pænt ud. Så jeg smilte lidt af mig selv, men også fordi det bare generelt går rigtig godt for tiden. Jeg har dødtravlt med arbejde og privatliv, hvilket også forklarer stilheden her. Wups.

2. Min gode veninde i London gav mig disse krystaller til mit vand. Eftersigende skulle det gøre vandet mere roligt, og dermed give det en blødere smag. Der er sikkert massere af placebo i dét, men jeg synes faktisk det virker. Og om ikke andet, så ser det da flot ud ikke?

3. Nåh ja, jeg var i London. Hvad der startede med at skulle være et weekendbesøg blev til en uge med fuldtidsarbejde. Det var travlt og udmattende, men jeg mødte nogle spændende kunstnere så hold øje med Louisiana Channel! Anyways – der var stadig tid til venindehygge – b.la. på Nordic Bakery en lørdag efter en lang gåtur.

4. Jeg fik selvfølgelig også tid til at kigge forbi A.P.C – jeg har lidt i tankerne at købe en ny taske derfra (jeg har allerede half-moon tasken i sort, som nok er mit bedste køb til dato), hvor der er plads til en bog og vandflaske…!

Alle billederne er fra min Instagram